Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καστοριά – Παναθηναϊκός 53-83

Καστοριά – Παναθηναϊκός 53-83

pao

pao

Οι “πράσινοι” ξέφυγαν για λίγο από τις προπονήσεις και την προετοιμασία και επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Καστοριά με 83-53, στο κλειστό του Άργους Ορεστικού. 

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έδειξαν αρκετά ορεξάτοι, σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, εκτός από την τελευταία περίοδο που έδειξαν σημάδια χαλάρωσης.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μήτογλου με 18 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Λοτζέσκι και Γκάμπριελ με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 51-24, 68-32, 83-53
Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8 (1), Μποχωρίδης 3 (1), Λοτζέσκι 13 (3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9 (1), Βουγιούκας 4, Γκέιμπριελ 10 (1), Μήτογλου 18 (2), Ντένμον 7 (1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο βοηθός του Πασκουάλ, Νίκος Παππάς ανέφερε: “Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών.

Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στη διασκέδαση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…