Κεντρική Διεθνή “Καλύτερος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός”

“Καλύτερος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός”

kaimakogloy pao uniks

kaimakogloy pao uniks

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ύστερα από τι φιλική νίκη της Ούνικς Καζάν κόντρα στο “τριφύλλι”. Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, τονίζοντας πως είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Ο σκοπός είναι να έχουμε δυνατά φιλικά. Αυτή είναι και η σημασία του φιλικού, να δοκιμάζουν οι προπονητές συστήματα και εμείς να τα εκτελούμε. Πολλές φορές δεν έχει σημασία να μπει ένα σουτ αλλά να παίξεις με φουλ ένταση για να κάνεις του σουτ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες. Εμείς έχουμε ένα τραυματία, ο Παναθηναϊκός έχει τους διεθνείς του παίκτες. Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες δείξανε από νωρίς τις διαθέσεις τους. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Eurocup και είτε μέσω αυτού, είτε μέσω της VTB, θέλουμε να επιστρέψουμε στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Έχει τον ίδιο προπονητή με πέρσι, κρατάει την ίδια φιλοσοφία και θα είναι καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…