Κεντρική Basket League Άρης “Ιστορική ομάδα ο Άρης, είμαι ενθουσιασμένος…”

“Ιστορική ομάδα ο Άρης, είμαι ενθουσιασμένος…”

vaughn aris

vaughn arisΣτη Θεσσαλονίκη είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κουάμε Βον. Ο Αμερικανός, που θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κατά την διάρκεια της μέρας αναμένεται να πάρει μια πρώτη “γεύση” από την νέα του ομάδα καθώς το απόγευμα υπάρχει προπόνηση στο Παλέ.

Ο Βον κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, με υπέροχους φιλάθλους και σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ για την συνέχεια. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα με πρωταθλήματα, έχει τον Γιαννάκη που είναι θρύλος… Θα παίξω σε ένα ιστορικό κλαμπ και γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος.

Δεν έχω μιλήσει με τον κόουτς, αλλά ότι μου πει είμαι έτοιμος να το κάνω. Προτιμώ να παίζω ως πόιντ γκαρντ, να δημιουργώ και μετά να σκοράρω αλλά πάντα όσο χρειάζεται η ομάδα. Μπορώ να παίζω και στο ‘1’ και στο ‘2’. Θέλω να περάσω την νοοτροπία του νικητή. Μου αρέσει να κερδίζω, μου αρέσει το πικ εν ρολ… Νιώθω παίκτης της τελευταίας στιγμής (σ.σ. να σκοράρει στο τέλος). Ξέρω όλους τους παίκτες της ομάδας, αλλά δεν τους ξέρω ακόμη προσωπικά. Μόνο ως ονόματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…