Κεντρική Basket League Άρης “Είναι ωραίο να ξεκινάμε με ντέρμπι”

“Είναι ωραίο να ξεκινάμε με ντέρμπι”

mourtos exetaseis aris

Ιδιαίτερη χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν για τον Άρη ο Σπύρος Μούρτος. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης παράλληλα ανέφερε ότι είναι ωραίο να ξεκινάει η σεζόν με ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Media day του Άρη:

Για τη νέα σεζόν: “Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, να καταφέρουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αρέσει στον κόσμο αυτό που θα βλέπει”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι. Είναι ωραίο να ξεκινάμε με ντέρμπι, ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου και ένα γεμάτο γήπεδο να κερδίσουμε. Θα έχουμε άλλη μια προσθήκη λογικά πριν το παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας”.

Για την προετοιμασία: “Παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και κάναμε πρόοδο. Έχουμε δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τις απαιτήσεις της σεζόν: “Είναι ιδιαίτερη σεζόν, όπως αναφέρατε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να ικανοποιούμε τον κόσμο”.

Για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο: “Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ξέρετε και εσείς τι ακριβώς σημαίνει για την ομάδα αυτό το όνομα. Η παρουσία του και μόνο εμπνέει σεβασμό σε όλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…