Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Πασκουάλ”

“Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Πασκουάλ”

vougioukas pao uniks

vougioukas pao uniks

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται στο 30% ετοιμότητας, όπως δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας ύστερα από τη φιλική ήττα από την Ούνικς Καζάν. Ο Έλληνας σέντερ, έδειξε εντυπωσιασμένος από τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ξεχώρισε τους Κρις Σίνγκλετον και Μάρκους Ντένμον από την προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όχι μόνο γιατί χάσαμε, αλλά γιατί δεν παίξαμε και καλό μπάσκετ. Παίξαμε ίσως και χειρότερα από τις προπονήσεις. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αλλά η Ούνικς είχε περισσότερες λύσεις”.

Για την ετοιμότητα νέου Παναθηναίκού: “30%. Πολύ χαμηλό. Είναι ακόμα 2-3 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο. Θα έρθουν και οι διεθνείς της Εθνικής, θα μπει και ο Λεκαβίτσιους. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε χημεία. Έχουμε το ταλέντο και τα φόντα να παίξουμε καλά”.

Τι έχει ξεχωρίσει στην προετοιμασία: “Σαν παίκτης, ο Σίνγκλετον τον είχα ως αντίπαλο, αλλά όταν παίζει καλά είναι σε υψηλό επίπεδο. Και ο Ντένμον πολύ καλός. Ο κόουτς με έχει εντυπωσιάσει και έχει βάλει πολλά plays. Είναι έξυπνος και περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: “Όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…