Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία”

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία”

rethymno nikos vetoulas

rethymno nikos vetoulas

To Ρέθυμνο συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο της θα υποδεχθεί στο “Μελίνα Μερκούρη” τη σουηδική Σοντερτάλε. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Βετούλας, ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία.

Στα δύο φιλικά κόντρα στη σουηδική ομάδα δεν θα παίξει ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ακόμη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τρεϊβόν Ράιτ, ο οποίος υπέστη τράβηγμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης,

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Βετούλας για την προετοιμασία και τα δύο φιλικά:

“Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο προετοιμασίας όλον αυτόν τον καιρό. Τα επόμενα δύο φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο θέμα της τακτικής, ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όμως, είμαστε άτυχοι γιατί θα απουσιάσει ο Γιαννόπουλος και κατά πάσα πιθανότητα και ο Ράιτ, περιορίζοντας τις επιλογές μας. Το μόνο αρνητικό είναι αυτό. Δηλαδή ότι δεν έχουμε όλη την ομάδα και το ροτέισον είναι περιορισμένο ακόμη και στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό δεν μας κάνει καλό.

Εμείς είμαστε μία αθλητική και καινούρια ομάδα που έχει αρκετές δυνατότητες. Πρέπει να καταλάβουμε περισσότερο πως γίνεται το παιχνίδι εδώ στην Ελλάδα και να γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι 5 εναντίον 5. Μην ξεχνάμε πως έχουν έρθει 6 καινούρια παιδιά που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ελλάδα. Εδώ τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, οπότε χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση σε αυτά που έχουμε δουλέψει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…