Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ιδού η νέα χορηγία του Παναθηναϊκού

Ιδού η νέα χορηγία του Παναθηναϊκού

Τη νέα της χορηγία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για την Chipita και συγκεκριμένα για το brand Molto.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Η Molto, που κυκλοφορεί με μεγάλη  επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερο από 20 χρόνια, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πλευρό της πιο επιτυχημένης ομάδας της Ευρώπης την τελευταία 20ετία!”

Οι δύο πλευρές φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενες για την έναρξη της εν λόγω συμφωνίας, με τον marketing manager της Chipita, Γιάννη Θεοδωρόπουλο να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γινόμαστε χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο αθλητισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς, καθώς οι αξίες του εκφράζουν την εταιρία αλλά και τους καταναλωτές μας”.

“Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει αναδείξει τον αθλητισμό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με υγιή λειτουργία, αγωνιστική συνέπεια και ανταγωνιστικότητα σε διεθνές επίπεδο. Η πορεία της μας εμπνέει, καθώς είναι μια ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Ευχόμαστε καλή αρχή στη συνεργασία μας και μια ακόμα πετυχημένη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού!”

Από την άλλη πλευρά, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: “Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τη Chipita και το brand Molto για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η κοινή μας πορεία θα συνοδευτεί με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη Molto”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τότε είναι η πρεμιέρα της ταινίας του «εξάστερου»

Η ταινία που γυρίστηκε με αφορμή του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου και αφορά την ιστορ…