Κεντρική NBA Ιδιαίτερα δυσοίωνες οι προβλέψεις για Τόμας
NBA

Ιδιαίτερα δυσοίωνες οι προβλέψεις για Τόμας

isaiah thomas celtics

isaiah thomas celtics

Η ανταλλαγή ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει ήδη επισημοποιηθεί, με τον Κάιρι Έρβινγκ να πηγαίνει στη Βοστόνη και με τον Αϊζέια Τόμας, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς, το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς (2018) και ακόμη ένα ντραφτ πικ δευτέρου γύρου (2020) να καταλήγουν στο Κλίβελαντ. Η υπόθεση του τραυματισμού του Τόμας στο ισχίο καθυστέρησε τις διαδικασίες και φαίνεται ότι το πρόβλημα αυτό θα απασχολεί για αρκετό καιρό την ομάδα του Οχάιο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του “The Athletic” αναφέρει ότι ο Τόμας ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το διάλειμμα του All-Star Game, κάτι που θα λάβει χώρα στα μέσα του Φεβρουαρίου!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: “Κανείς δεν είναι πρόθυμος να θέσει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα, σχετικά με το πότε θα επιστρέψει ο Τόμας στα παρκέ. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να τρέξει ακόμη δεν είναι καλό σημάδι. Μια έμπιστη πηγή, η οποία είναι πολύ έμπειρη με το είδος τραυματισμού του Τόμας, προέβλεψε ότι ο Τόμας μπορεί να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Ιανουάριο ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για το All-Star Game. Το γεγονός αυτό δεν θα αφήσει πολύ χρόνο σε έναν νέο παίκτη να βρει ρυθμό και τη σωστή χημεία σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα”.

Η κανονική περίοδος, βέβαια, δεν αποτελεί κρίσιμο χρονικό διάστημα για τους Καβς, οι οποίοι έχουν τα “όπλα”, ώστε να παραμείνουν στα πολύ υψηλά “στρώματα” της Ανατολικής Περιφέρειας, ακόμη και χωρίς τον Τόμας. Το θέμα, όμως, είναι να έχει ενσωματωθεί πλήρως στην “αρμάδα” του ΛεΜπρόν μέχρι την ώρα των πλέι-οφ, κάτι που θα απαιτήσει αρκετό χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…