Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η “τρέλα” του ΑΕΚτζή

Η “τρέλα” του ΑΕΚτζή

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της αναφορικά με την (όσο το δυνατόν μεγαλύτερη) πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ένας φίλαθλος της Ένωσης, μάλιστα, αγόρασε 100 διαρκείας, προκειμένου να τα δώσει δωρεάν (!) σε φίλους του “δικεφάλου”. Πρόκειται για επιφανή “Ενωσίτη”, όπως αναφέρει η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, που ζει στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση:

Είναι διαφορετικό να είσαι… ΑΕΚ” είναι (οπαδικό) σύνθημα, που, όμως, διαχρονικά επιβεβαιώνεται κι αποτυπώνει την ιδιαιτερότητα του “Ενωσίτη”. Το κίνημα για τα εισιτήρια διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της “Βασίλισσας” εξελίσσεται, αυξάνει, αποκτά διαστάσεις.

Πριν από μερικές ημέρες, δεκάδες συνενωσίτες από Ελλάδα, αλλά, κυρίως, από εξωτερικό, προσφέρθηκαν να αγοράσουν “διαρκείας” σε ομογάλακτους, που δεν έχουν τη δυνατότητα σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα. Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι ακόμη ένας (επιφανής) “Ενωσίτης” του εξωτερικού, που δεν επιθυμεί να διαρρεύσει το όνομά του, αγόρασε 100 εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να παραχωρηθούν δωρεάν σε φίλους της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ B.C. θα παραχωρήσει αυτά τα εισιτήρια μέσω των επίσημων σελίδων της ΑΕΚ σε Facebook (50 εισιτήρια) κι Instagram (50 εισιτήρια), με όρους που θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ώρες.
Συντονιστείτε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μπήκε το σήμα στο παρκέ του κλειστού στα Λιόσια

Σε πολύ λίγες ημέρες το νέο σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ θα είναι έτοιμο να την υποδεχτεί με …