Κεντρική Β' Εθνική Η σπουδαία δουλειά των Παπαμανώλη κι Αλεξανδράκη

Η σπουδαία δουλειά των Παπαμανώλη κι Αλεξανδράκη

20170922 130428

20170922 130428Το πρόσημο του Ιωνικού Νικαίας, στις έως τώρα επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο Κύπελλο, είναι θετικό, με τον φυσιοθεραπευτή, Μάνο Παπαμανώλη, και τον γυμναστή, Θανάση Αλεξανδράκη, να έχουν βάλει το… λιθαράκι τους.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

“Ο Ιωνικός N. ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο, όπου απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού τον Διαγόρα, το Περιστέρι και τη Δόξα Λευκάδας. Το Σάββατο, μάλιστα, αγωνίζεται με μία ομάδα της Α1, τα Τρίκαλα.

Η δουλειά που γίνεται εντός παρκέ από τον προπονητή μας, Μάριο Γούναρη, και τους συνεργάτες του, Δημήτρη Φράτα και Μάκη Λαδόπουλο, είμαι εξαιρετική και στο ίδιο πλαίσιο κινείται κι η συνεργασία της ομάδας μας εκτός παρκέ.

Αναφερόμαστε στο φυσικοθεραπευτή του Ιωνικού Νικαίας, Μάνο Παπανώλη, ο οποίος με την εξειδίκευσή του και τις γνώσεις του στον τομέα του έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε η εικόνα των παικτών μας να είναι η καλύτερη δυνατή και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.

Οι παίκτες μας, πριν λίγο διάστημα, υπό τις οδηγίες του γυμναστή μας, Θανάση Αλεξανδράκη, που είναι εξαιρετικός και φέτος, και του Παπαμανώλη, πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φυσικοθεραπευτή μας, οι οποίες βοήθησαν τους αθλητές μας στο να ακολουθήσουν το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης, ενδυνάμωσης και, κατ’ επέκταση, προπόνησης, ώστε να είναι πανέτοιμοι στους αγώνες.

Ο Θανάσης Αλεξανδράκης, μαζί με τον Μάνο Παπαμανώλη, που έχουν χρόνια εμπειρία από την Α1, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε οι παίκτες μας να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…