Κεντρική Basket League Άρης Οι Πέτγουεϊ-Αθηναίου και ο “ζεστός” Άρης για Μπένσον

Οι Πέτγουεϊ-Αθηναίου και ο “ζεστός” Άρης για Μπένσον

keith benson

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (ρεπό υπήρχε την Δευτέρα) και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησε θεραπεία για το πρόβλημα σε ώμο και αχίλλειο τένοντα. Η κατάσταση του Αμερικανού έχει βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με όσα λένε στον Άρη. Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε δηλώσει για τον Πέτγουεϊ ότι… “από την στιγμή που δεν θα μπορεί να βοηθήσει ο Μπρεντ, έχουμε εναλλακτικές λύσεις αλλά δεν παύουμε να σεβόμαστε έναν επαγγελματία που ήρθε να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε”. Απομένει να γνωστοποιηθεί η απόφαση του “Δράκου” για τον παίκτη (ο Γιαννάκης αναμένεται να ερωτηθεί για το θέμα στην σημερινή media day της ΚΑΕ) και το μέλλον του…

Ο Πέτγουεϊ ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και αν δεν μπορεί -άμεσα- να ανεβάσει στροφές για να μπει σε συνθήκες παιχνιδιού, τότε ο Άρης θα στραφεί σε άλλη περίπτωση καλαθοσφαιριστή. Σχετικά με τις προσθήκες στο ρόστερ, ο Κιθ Μπένσον θα είναι διαθέσιμος μετά τις 30/9 λόγω του μνημόσυνου της μητέρας του. Από την στιγμή που ο χρόνος κυλά και ο Άρης δεν αποκτά “ψηλό”, ο Αμερικανός μοιάζει να είναι ο… επικρατέστερος για την ενίσχυση στην ρακέτα. Αλλωστε, είχαμε αναφέρει πως στον Άρη θεωρούσαν πως μπορούν να κάνουν δικό τους τον Μπένσον αν δεν βρισκόταν λύση με τον Βασίλη Καββαδά.

Το ζήτημα του τελευταίου δεν “έτρεξε” όπως θα ήθελαν οι “κίτρινοι”, η υπόθεση του Μπένσον για κάποια 24ωρα “πάγωσε” αλλά πλέον στον Άρη φαίνονται “ζεστοί” να “τελειώσουν” με τον Αμερικανό (αν δεν αλλάξει κάτι αυτές τις μέρες) από την στιγμή που έμεινε κάπως στάσιμο το θέμα του Βλάντιμιρ Βερεμένκο (μια πληροφορία τα τελευταία 24ωρα ότι το ζήτημα του Λευκορώσου “έμπαινε” σε… καλό δρόμο, δεν επιβεβαιωνόταν από τον εκπρόσωπό του).

Στο μεταξύ, τυπικό είναι το θέμα της αδειοδότησης της ΚΑΕ Άρης από την ΕΕΑ αφού έχει δοθεί (όπως αναμενόταν άλλωστε) λύση στο θέμα του Παλέ και των οφειλών για τα τελευταία 10 χρόνια χρήσης του από τους “κίτρινους” ενώ μέσα στην εβδομάδα εκτιμάται πως θα “τελειώσει” οριστικά το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Αθηναίου με την σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ. Ενα ζήτημα που έχει καθυστερήσει, αλλά στον Άρη θεωρούν πως είναι τυπικό το “κλείσιμο” της υπόθεσης του Ελληνα καλαθοσφαιριστή ο οποίος έδειξε στα φιλικά που έγιναν στην Προύσα ότι αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό “γρανάζι” για την ομάδα του Γιαννάκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…