Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Η ομιλία και τα… ελληνικά του Μπλατ! (vid)

Η ομιλία και τα… ελληνικά του Μπλατ! (vid)

david blatt promitheas

david blatt promitheas

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες ο Ντέιβιντ Μπλατ και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, δίνοντας το παρών στην εορταστική εκδήλωση του Προμηθέα.

Ο κόουτς της Νταρουσάφακα τιμήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Λιόλιο και στη συνέχεια έδωσε μια απολαυστική ομιλία, δίχως να παραλείψει να μιλήσει ελληνικά!

Καλησπέρα! Ευχαριστώ!” Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις της ομιλίας του Μπλατ, ο οποίος μοιράστηκε, στη συνέχεια, ένα υπέροχο μήνυμα: “Ήμουν αρκετά τυχερός, ώστε να είμαι προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο, είτε στην Ευρώπη, είτε στο NBA, είτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κανένα από αυτά τα βραβεία και τις επιτυχίες, όμως, δεν συγκρίνονται με το χαμόγελο ενός παιδιού“.

Αφορμή, φυσικά, για τα λόγια αυτά ήταν το πρόγραμμα “ΝΟΥΣ“, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Προμηθέα Πατρών και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Ταυτόχρονα, ο Μπλατ αναφέρθηκε και σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα, το οποίο “τρέχει” η Νταρουσάφακα, δηλώνοντας “υπερήφανος” για τις δράσεις αυτές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…