Κεντρική Eurobasket Μίσσας: “Θα πω πάρα πολλά όταν τελειώσει το τουρνουά”

Μίσσας: “Θα πω πάρα πολλά όταν τελειώσει το τουρνουά”

kostas missas ethniki

kostas missas ethnikiΗ Εθνική Ελλάδος υστέρησε στις λεπτομέρειες και ηττήθηκε από τη Σλοβενία, όπως δήλωσε ο Κώστας Μίσσας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο λόγο που ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε μικρό χρόνο συμμετοχής, παρότι είχε εξαιρετική εικόνα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

“Η εικόνα ήταν καλύτερη αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να πιστέψουμε σε εμάς. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν τη διαφορά. Δύο χαμένα ριμπάουντ και οι Σλοβένοι σκόραραν 4 πόντους. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο πικ εν ρολ. Βρήκαμε πόντους, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Κάποια σουτ ήταν με δύσκολες προϋποθέσεις. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι”

Για τους λόγους που δεν έπαιξε πολύ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: “Δεν ήταν κάτι. Δεν έπαιξε πολύ γιατί ο Πρίντεζης έπαιξε καλά και αλλάξαμε με τον Αγραβάνη στην άμυνα. Θέλαμε παίκτες με περισσότερα στοιχεία στην επίθεση.  Γι αυτό αλλάξαμε πολλούς παίκτες, ώστε να είναι φρέσκοι. Αλλάξαμε τον Σλούκα, τον Παπανικολάου. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα, αλλά όταν κάνεις αλλαγές δεν μένεις στο ίδιο επίπεδο”.

Στο τέλος είπε: “Όταν τελειώσει το τουρνουά και κάνουμε μία αναδρομή, θα πω πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…