Κεντρική A2 Οι ιατρικές εξετάσεις του Απόλλωνα Πατρών
A2

Οι ιατρικές εξετάσεις του Απόλλωνα Πατρών

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών επισκέφθηκαν τη διαγνωστική μονάδα “Φροντίδα Υγείας” και υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στην Α2.

Η ανακοίνωση:

“Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας Carna. Οι εξετάσεις έγιναν στη διαγνωστική μονάδα “Φροντίδα Υγείας“, η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά τον σύλλογο, παρέχοντας στους αθλητές της ομάδας πρότυπες ιατρικές υπηρεσίες. Τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας υποδέχθηκαν η πρόεδρος και επιστημονική διευθύντρια  της “Φροντίδας Υγείας”, Ζωή Καζαντζή, και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μάκκας, ενώ υπό την επίβλεψη των ιατρικών στελεχών της μονάδας, οι αθλητές υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η διαγνωστική μονάδα “Φροντίδα Υγείας” συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια σταθερά με τον ιστορικό σύλλογο παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της. Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ευχαριστεί δημόσια την διεύθυνση της «Φροντίδας Υγείας», αλλά και την ιατρική της ομάδα, για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των παικτών, αλλά και για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με κύριο χαρακτηριστικό την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αποκλειστικό: Κάτοικος Αγρινίου ο Tony Woods

Στο ελληνικό παρκέ και συγκεκριμένα στον ΑΟ Αγρινίου επιστρέφει ο Tony Woods. Όπως αναφέρο…