Κεντρική Β' Εθνική Η δύναμη του Ιωνικού

Η δύναμη του Ιωνικού

ionikos

ionikos

Ο Ιωνικός Νικαίας “λύγισε” το ισχυρό Περιστέρι και προκρίθηκε στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Νικαιώτες έδωσαν βροντερό “παρών” στο κλειστό του Πλάτωνα, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του Μάριου Γούναρη να φτάσει στη σπουδαία νίκη.

Η διοίκηση του Ιωνικού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη και τον κάλεσε να βρεθεί και την Τετάρτη (20/9) στο κλειστό του Πλάτωνα για το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας.

Η ανακοίνωση:
Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας, η Ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Περιστέρι, που προέρχεται από την Α2, για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλαθλοι μας δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν τον Μάριο Γούναρη και τους παίκτες του ούτε στιγμή στη διάρκεια του χθεσινού ματς μην αφήνοντας τα περιθώρια στους αντιπάλους να βρουν ρυθμό μέσα στον αγώνα και να διεκδικήσουν τη νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε μία σπουδαία νίκη και να στηθεί μια μικρή γιορτή στο τέλος του ματς με τους παίκτες της Ομάδας μας και τον απίστευτό κόσμο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’όλους όσους βρέθηκαν στο Κλειστό του “Πλάτωνα” και σας περιμένουμε και πάλι την Τετάρτη (20/09,17:00) στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …