Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “H όρεξη και η διάθεση για δουλειά παραμένει στα ίδια επίπεδα”

“H όρεξη και η διάθεση για δουλειά παραμένει στα ίδια επίπεδα”

mukoniaths

mukoniaths

Η προετοιμασία του Ρεθύμνου βρίσκεται σε εξέλιξη της τελευταίες δύο εβδομάδες και όπως ανέφερε ο Σταύρος Μυκονιάτης, οι παίκτες ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις προπονήσεις και έχουν ικανοποιήσει απόλυτα τους προπονητές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα βοηθού:

“Ολοκληρώνονται δύο εβδομάδες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά και βάσει του προγράμματος συνεχίζουμε κανονικά. Τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες. Από την επόμενη ξεκινάμε και τα φιλικά παιχνίδια όπου θέλουμε να δούμε το αγωνιστικό προφίλ των παιδιών, να τα γνωρίσουμε καλύτερα σε συνθήκες παιχνιδιού, αλλά και να τεστάρουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο και αυτά που θα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε επικεντρωθεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και σιγά – σιγά βάζουμε και μπασκετικά κομμάτια σύμφωνα με τη φιλοσοφία που έχουμε. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο ίδιο πλάνο αλλά σιγά – σιγά το περισσότερο βάρος θα περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσουμε να φορμάρουμε την ομάδα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά τώρα που έχουν μπει οι διπλές προπονήσεις και η κούραση είναι μεγάλη, βλέπουμε πως η όρεξη και η διάθεση για δουλειά παραμένει στα ίδια επίπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…