Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Δεν είμαστε… Μπαρτσελόνα”

Γιατράς: “Δεν είμαστε… Μπαρτσελόνα”

makis giatras

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έπειτα από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι απέναντι στο Λαύριο. Οι Αχαιοί επικράτησαν στη 2η παράταση με 83-79 και ο κόουτς της ομάδας, Μάκης Γιατράς φρόντισε να δώσει τα απαραίτητα εύσημα στους παίκτες του.

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε και τόσο καλά, όμως κρατάμε το ότι γυρίσαμε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Κρατάμε επίσης την εξαιρετική εμφάνιση του Μιλόσεβιτς, αλλά και το ότι βάζουμε σιγά-σιγά στο παιχνίδι μας και τον Φαγιέ“, ήταν τα λεγόμενα του κόουτς των νικητών.

Επίσης, ο Γιατράς σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμη κι ότι δουλεύει μεθοδικά: “Θέλω επίσης να αναφέρω ότι ο Ρέλεφορντ προέρχεται από τραυματισμό. Ο Γκίκας κατ’ εμέ είναι από τους καλύτερους Έλληνες πλέι-μέικερ. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας κάνουν τόσο καλό. Δουλεύουμε εδώ και 35 περίπου ημέρες με μόλις 2,5 ρεπό. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και κάθε μέρα που περνάει βάζουμε και ένα λιθαράκι. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…