Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έτοιμος για την πρόκληση”

“Έτοιμος για την πρόκληση”

si aek 1

si aek 1

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Μπάντζα Σι, ο οποίος συναντήθηκε με την αποστολή της Ένωσης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Ο Γάλλος με ρίζες από το Μάλι, νέος φόργουορντ της Ένωσης, ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Αθήνα προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου:

– Έπαιξε ρόλο ο αδερφός σου, Αμάρα, στη μεταγραφή; Σου μίλησε για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα;
“Φυσικά και έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Αμάρα. Πάντα προσπαθεί να με συμβουλεύει σωστά. Είναι πιο έμπειρος και τον ακούω σε κάθε μου βήμα. Θυμάμαι όταν έπαιζε στην ΑΕΚ του άρεσε πάρα πολύ. Αυτό μου μετέφερε κιόλας όταν του είπα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Μου είπε τα καλύτερα για τον οργανισμό ΑΕΚ, για την πανέμορφη Αθήνα και φυσικά για τους οπαδούς μας. Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία γι’ αυτόν και δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχισμένος που και εγώ θα φορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα”.

-Γνωρίζεις τους στόχους της ομαδας; Ειδικα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι υψηλοί. Είσαι έτοιμος για την πρόκληση της ΑΕΚ, όπως έγραψε και η Βιλερμπάν στο αντίο σου;
“Το γνωρίζω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ ψήλα τη φετινή σεζόν. Ως παίκτης το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοναδικός μου στόχος όταν μπαίνω στο παρκέ είναι η νίκη. Είμαι έτοιμος γι’ αυτήν την πρόκληση και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα ήθελα να πω επίσης ότι στην Βιλερμπάν γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…