Κεντρική Elite League Έτοιμος για Α1 ο Ηρακλής!

Έτοιμος για Α1 ο Ηρακλής!

iraklis kosmos

iraklis kosmos

Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League και 32 μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η 14η ομάδα που θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Πανιώνιος κατέκτησε την άνοδο στο παρκέ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αδυνατεί να βρει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να αγωνιστεί στη Basket League, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο, φυσικά, από τον Ηρακλή, ο οποίος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

Στη χθεσινή (4/9) γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής, ο Θοδωρής Δρακόπουλος δήλωσε ότι θα δώσει 250.000 ευρώ για τη σύσταση ΚΑΕ, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη κι αγωνιστικά, μιας και χρειάζεται μόνο τρεις ξένους παίκτες.

“Δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος, εκείνος που έχει τεράστια προβλήματα στο να δημιουργήσει ΚΑΕ. Είναι αρκετές ομάδες της Α1, που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής. Έχω την άποψη ότι εμείς είμαστε που θα παίξουμε στη Basket League και είμαστε απολύτως έτοιμοι για αυτόν τον σκοπό. Την οριστική απόφαση θα την γνωρίζουμε μέσα στην εβδομάδα. Προχωράμε στη σύσταση νέας ΚΑΕ, κάτι για το οποίο απαιτούνται 250.000 ευρώ, τα οποία αναλαμβάνω να καλύψω εγώ”, δήλωσε ο κ. Δρακόπουλος.

“Και σε αγωνιστικό επίπεδο είμαστε έτοιμοι για την Α1. Θα πάρουμε τρεις ξένους παίκτες και με το υπόλοιπο ρόστερ θα έχουμε μια δυνατή ομάδα, με ποιότητα, ικανή για μεγάλες επιτυχίες στη Basket League. Η συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία θα μας φέρει επιπλέον έσοδα, τα οποία θα μας ενισχύσουν στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας”, πρόσθεσε.

Πηγή:bluearena.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Μαρούσι. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Μαρούσι στον πρώτ…