Κεντρική Eurobasket Έτοιμες για “μάχη” Ελλάδα και Ρωσία (vid)

Έτοιμες για “μάχη” Ελλάδα και Ρωσία (vid)

greece russia

greece russia

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη “μάχη” του προημιτελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία (18:45, ΕΡΤ1), με τον νικητή να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να πλασάρεται ανάμεσα στις 4 κορυφαίες ομάδες της “Γηραιάς Ηπείρου“. Τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα βρίσκονται στον “πυρετό” της προετοιμασίας, με συνεχείς προπονήσεις και αναλυτικό σκάουτινγκ του αντιπάλου να βρίσκονται στο “μενού” των παικτών, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Η Ρωσική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, όπου περιλαμβάνονται πλάνα από τις προπονήσεις των δύο ομάδων ενόψει του μεγάλου ματς. Ακόμη, φιλοξενούνται δηλώσεις του κόουτς των Ρώσων, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, του φόργουορντ, Σεμέν Αντόνοφ αλλά και του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη Μπουρούση

“Η Ρωσία είναι μια πολύ καλή ομάδα και έπαιξαν πολύ καλά εναντίον της Κροατίας στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία και νομίζω ότι ο Μοζγκόφ είναι ο σταρ τους. Είχα χρόνια να δω την Εθνική Ρωσίας έτσι και θα είναι ένα δύσκολο ματς”.

“Την Εθνική Ελλάδος την ξέρετε, όπως και τους παίκτες της, οπότε δεν έχω κάτι ξεχωριστό να πω!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…