Κεντρική NBA “Ερωτεύτηκα τη Βοστώνη”
NBA

“Ερωτεύτηκα τη Βοστώνη”

thomas

thomas

Ο Αϊζάια Τόμας έζησε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του με την φανέλα των Σέλτικς, όπως ο χαμός της αδερφής του.

Ο πρώην γκαρντ της ομάδας των Κελτών έγραψε γράμμα στο players’ tribune και έδειξε την αγάπη του για την Βοστώνη, σχολίασε την ανταλλαγή του στους Καβαλίερς, ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη που πήρε μετά την απώλεια της αδερφής του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τόμας:

Για την ανταλλαγή του: “Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Έιντζ, έφευγα μαζί με η γυναίκα μου για την επέτειο γάμου. Δεν απάντησα όμως είδα μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή. “Πάρε με όταν μπορέσεις” μου είχε πει. Όταν βρήκα χρόνο να τον πάρω μου είπε “σε αντάλλαξα στους Καβαλιέρς”. Ακούγεται δραματικό, αλλά ο τρόπος του μου έδειξε πως ήταν απλά ένα κοινό μήνυμα για αυτόν. Στη συνέχεια προσπάθησε να μου εξηγήσει πόσο σημαντική ήταν η προσφορά μου στην ομάδα.

Είναι ένας επιχειρηματίας. Δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε και θεωρώ πως οι Σέλτικς δεν βγήκαν ωφελημένοι από αυτή την ανταλλαγή. Αλλά αυτή δεν είναι η δουλειά μου, είναι του Έιντζ. Είναι σκληρή δουλειά και ο Ντάνι την κάνει καλά. Στο τέλος της μέρας αυτές οι συμφωνίες μου δείχνουν πως αυτό ήταν απλά μια δουλειά”.

Για την στήριξη που δέχθηκε:Ερωτεύτηκα τη Βοστώνη. Οταν έφτασα στο γήπεδο εκείνη τη νύχτα, μετά το θάνατο της αδερφής μου, σκεφτόμουν. Ήθελα το γήπεδο να είναι η “ασπίδα” μου. Ήθελα να με βοηθήσουν. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έγινε. Τα συναισθήματα μου, τις επευφημίες που πήρα ακόμα τις ακούω. “Αυτό είναι για την Chyna. Σε αγαπάμε Aϊζάια” μου έλεγαν. Μετά ήρθε η στιγμή που σώπασε όλο το γήπεδο για χάρη της αδερφής μου. Όλο το γήπεδο με αγκάλιασε, στάθηκε κοντά μου με τον τρόπο του. Όλη η πόλη ήταν μαζί μου”.

Τέλος ανέφερε: “Θέλω να φαντάζομαι μια στιγμή στο μέλλον κάπου στη Βοστώνη να μιλάει ένας πατέρας για μπάσκετ με το παιδί του. Και το παιδί να ρωτήσει τον πατέρα “Γιατί μπαμπά έγινες φίλαθλος των Σέλτικς“! Και η απάντηση του πατέρα να είναι “Είδα τον Αϊζάια Τόμας να παίζει” “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…