Κεντρική NBA Ενισχύουν τα “φτερά” με Γκριν οι Μπακς
NBA

Ενισχύουν τα “φτερά” με Γκριν οι Μπακς

gerald green celtics

gerald green celtics

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιθυμούν να προσθέσουν βάθος στα “φτερά” τους, προκειμένου να έχουν εναλλακτικές λύσεις πίσω από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Τόνι Σνελ και με δεδομένη την απουσία του Τζαμπάρι Πάρκερ τουλάχιστον έως τον Φεβρουάριο. Ως αποτέλεσμα, μετά τη μεταγραφή του Μπράντον Ρας, απέκτησαν και τον Τζέραλντ Γκριν με μη εγγυημένο συμβόλαιο, όπως μετέδωσε ο Σαμς Σαράνια.

Οι Μπακς διαθέτουν ήδη 14 εγγυημένα συμβόλαια, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Γκριν θα παλέψει με τον Ρας για τη 15η και τελευταία θέση του ρόστερ.

Την περσινή σεζόν, ο Γκριν δεν κατόρθωσε να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής στους Μπόστον Σέλτικς, έχοντας 5.6 πόντους ανά αγώνα σε 47 ματς. Στα πλέι-οφ, κατάφερε να φανεί πιο χρήσιμος, υπηρετώντας τις small-ball πεντάδες του κόουτς, Μπραντ Στίβενς, χάρη στις οποίες έγινε η ανατροπή στη σειρά του πρώτου γύρου εναντίον των Σικάγο Μπουλς.

Παρά το γεγονός ότι οδεύει προς τα 32 του χρόνια, ο Γκριν παραμένει τρομερά αθλητικός ενώ είναι αρκετά συνεπής πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (35.1% πέρσι). Το κορμί του τον βοηθά, ώστε να είναι αξιοπρεπής στην άμυνα ενώ η εμπειρία του μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για τα νεαρά “αστέρια” του Μιλγουόκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…