Κεντρική NBA Ελεύθερος και περιζήτητος ο Ντουέιν Γουέιντ!
NBA

Ελεύθερος και περιζήτητος ο Ντουέιν Γουέιντ!

dwyane wade bulls celtics

dwyane wade bulls celtics

Ο Ντουέιν Γουέιντ επέλεξε να κάνει opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Σικάγο Μπουλς για “24 εκατομμύρια λόγους”, υπονοώντας, φυσικά, το ποσό που θα λάμβανε την επόμενη σεζόν. Η ανταλλαγή του Τζίμι Μπάτλερ, όμως, έδειξε ότι η ομάδα βαδίζει σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκριτικά με αυτή που θα περίμενε ο “flash”, με την εξαγορά του συμβολαίου του να θεωρείται δεδομένη.

Το περιβόητο “buy-out”, λοιπόν, είναι γεγονός, με τους Μπουλς να εξαγοράζουν το συμβόλαιο του Γουέιντ και να τον αφήνουν ελεύθερο, όπως μετέδωσε η Chicago Tribune!

Οι Μπουλς, φυσικά, δεν είχαν σκοπό να εξαγοράσουν και τα 23.8 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του. Ως αποτέλεσμα, ο Γουέιντ άφησε στο τραπέζι περίπου 8 με 10 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις και οι δύο πλευρές να πετύχουν τον στόχο τους.

Όσον αφορά τις υποψήφιες ομάδες για την απόκτησή του, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παρουσιάζονται ως οι κύριοι υποψήφιοι, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι!

Το Κλίβελαντ φαντάζει -την προκειμένη στιγμή- ως το πρώτο φαβορί ενώ και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκονται στην εξίσωση, με σκοπό να πετύχουν και 3ο “κόλπο-γκρόσο” μετά από εκείνα των Καρμέλο Άντονι και Πολ Τζορτζ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…