Κεντρική NBA Έκραξε τους Θάντερ από… λάθος λογαριασμό ο Ντουράντ! (pics)
NBA

Έκραξε τους Θάντερ από… λάθος λογαριασμό ο Ντουράντ! (pics)

kevin durant warriors

kevin durant warriors

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι λαλίστατος στο Twitter, απαντώντας συχνά-πυκνά σε τυχαίους φανς, οι οποίοι συνηθίζουν να στηλιτεύουν την απόφασή του να “παρατήσει” τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για χάρη του Γκόλντεν Στέιτ. Φαίνεται, όμως, ότι ο “KD” οφείλει να κάνει ταχύρυθμα μαθήματα διαχείρισης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υπέπεσε σε μια γκάφα μεγατόνων, εκθέτοντας τον εαυτό του!

Συγκεκριμένα, ο Ντουράντ απάντησε σε τρίτο πρόσωπο σε έναν χρήστη του Twitter, ο οποίος τον ρωτούσε να του δώσει “έναν πραγματικό λόγο για τον οποίο έφυγε από τους Θάντερ“. Στην απάντησή του, ο “Durantula” ανέφερε τη “φτώχεια” του ρόστερ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μόνοι καλοί παίκτες ήταν “εκείνος κι ο Γουέστμπρουκ” ενώ τα έβαλε και με τον κόουτς, Μπίλι Ντόνοβαν!

durant tweets

Το πρόβλημα είναι ότι ο Ντουράντ έκανε αυτά τα σχόλια μέσω του επίσημου λογαριασμού του! Κατά τα φαινόμενα, ο σούπερ-σταρ των Γουόριορς συνηθίζει να χρησιμοποιεί ψεύτικο προφίλ, ώστε να απαντάει στο κοινό και να υπερασπίζεται ανώνυμα τον εαυτό του αλλά αυτή τη φορά μάλλον… ξεχάστηκε!

Ο Ντουράντ, μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας: “Φανταστείτε να έλειπε ο Γουέστμπρουκ από αυτή την ομάδα. Τότε θα βλέπατε πόσο κακοί θα ήταν. Ο Ντουράντ δεν θα μπορούσε να κερδίσει πρωτάθλημα με αυτά τα… γατιά“.

durant tweet

Όπως είναι λογικό, τα εν λόγω tweets διαγράφηκαν άμεσα αλλά ο χρήστης “harrisonmc15” τα αποθήκευσε και τα δημοσίευσε, με την όλη ιστορία να γίνεται viral εν ριπή οφθαλμού!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…