Κεντρική NBA Εμπλεκόμενοι στις συζητήσεις για Καρμέλο οι Μπακς
NBA

Εμπλεκόμενοι στις συζητήσεις για Καρμέλο οι Μπακς

carmelo anthony giannis antetokounmpo

carmelo anthony giannis antetokounmpo

Με κάποιον “μαγικό” τρόπο, ο Καρμέλο Άντονι εξακολουθεί να είναι μέλος των Νιου Γιορκ Νικς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να πάει στους Χιούστον Ρόκετς ενώ και η ίδια η ομάδα έχει την ανάγκη για rebuilding, δίχως αυτόν στις τάξεις της. Οι διαπραγματεύσεις, όμως, “σκαλώνουν” συνεχώς, με την αδυναμία εύρεσης έτερων ομάδων, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο “μείγμα” της ανταλλαγής, να καθιστά πολύ δύσκολη την αποστολή αυτή. Μία από τις ομάδες που έχουν “ανακατευτεί” είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς, με το όνομα του Τζαμπάρι Πάρκερ να πέφτει στο “τραπέζι”!

“Δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια από τις δύο πλευρές -οι Μπακς ή οι Νικς- έδωσε την ιδέα για τον Πάρκερ. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Πάρκερ θα είχε συμπεριληφθεί σε ένα πακέτο ανταλλαγής μαζί με ένα μεγάλο συμβόλαιο των Μπακς, δηλαδή ή του Τζον Χένσον ή του Γκρεγκ Μονρό. Αν αυτή η συμφωνία είχε επιτευχθεί, οι Νικς θα είχαν λάβει το είδος παίκτη που θα ήθελαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Άντονι, δηλαδή έναν νεαρό παίκτη με χαμηλό συμβόλαιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του ESPN, Ίαν Μπέγκλεϊ.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι Μπακς δεν θα “κυνηγούσαν”, προφανώς, να αποκτήσουν τον Καρμέλο αλλά θα γίνονταν η 3η ομάδα της ανταλλαγής, ξεφορτώνοντας τον Πάρκερ και ακόμη έναν παίκτη στη Νέα Υόρκη. Ως αποτέλεσμα, οι Νικς θα ήταν ευχαριστημένοι, λαμβάνοντας έναν τρομερά ανερχόμενο παίκτη, τον οποίο δεν θα μπορούσαν με τίποτα να βρουν στο ρόστερ του Χιούστον.

Οι Μπακς, όμως, δύσκολα θα θέλουν να ξεφορτωθούν τον Πάρκερ, έναν τρομερά αθλητικό φόργουορντ 21 ετών, ο οποίος είχε 20.1 πόντους και 6.2 ριμπάουντ ανά αγώνα πέρσι. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο “καναβάτσο” εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αριστερό γόνατο μάλλον δεν πτοεί τα “ελάφια”. Ακόμη και να ήθελαν να τον ανταλλάξουν, όμως, θα επιζητούσαν περισσότερα και καλύτερα ανταλλάγματα κι όχι απλά ρολίστες, μόνο και μόνο για να διευκολύνουν την ανταλλαγή του Άντονι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…