Κεντρική NBA Δουλεύουν μαζί ΛεΜπρόν και Γουέιντ! (vid)
NBA

Δουλεύουν μαζί ΛεΜπρόν και Γουέιντ! (vid)

dwyane wade lebron james

dwyane wade lebron james

Ο Ντουέιν Γουέιντ κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διατηρούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας, με τους δύο σούπερ-σταρ να δουλεύουν μαζί κατά τη διάρκεια της off-season, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν. Η συνύπαρξη αστέρων και η κοινή προπόνηση πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς αποτελεί συχνό φαινόμενο αλλά, στην περίπτωση του “βασιλιά” και του “flash“, υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ αναμένεται να αποδεσμευτεί από τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης και δεν έχουν ανάγκη έναν 35χρονο σταρ στο ρόστερ τους. Οι δύο πλευρές αναμένεται να φθάσουν σύντομα σε συμφωνία, προκειμένου να πληρωθεί το buy-out του παίκτη, με τον ίδιο να τονίζει ότι θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα.

Με δεδομένο το στάτους του Κλίβελαντ αλλά και τη φιλία του με τον ΛεΜπρόν, το εν λόγω “πάντρεμα” συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ώστε να πραγματοποιηθεί. Ο Γουέιντ, άλλωστε, δεν πρόκειται να λάβει κάποιο μεγάλο ποσό και δεν θα επιβαρύνει πολύ το payroll της ομάδας ενώ αναμένεται να έχει και θέση βασικού ως σούτινγκ γκαρντ, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…