Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δωρεάν διαρκείας από ΑΕΚ!

Δωρεάν διαρκείας από ΑΕΚ!

aek uniks kazan

aek uniks kazan

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την απόφαση της να διανείμει 100 εισιτήρια διαρκείας εντελώς δωρεάν σε ανέργους και άλλα 50 διαρκείας έναντι της συμβολικής τιμής των 21 Ευρώ σε φοιτητές.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη κίνηση από τους ανθρώπους της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που έχει ο κόσμος, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε τα εξής:

Λαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει “Ενωσίτες” συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» και παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και 50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές, με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Οι άνεργοι υποχρεούνται να επιδείξουν πιστοποιητικό ανεργίας και οι φοιτητές τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν, ότι φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και βεβαίως θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω εισιτήρια από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…