Κεντρική Eurobasket “Δεν ξέρω αν θα προσφέρω ξανά στην Εθνική ομάδα”

“Δεν ξέρω αν θα προσφέρω ξανά στην Εθνική ομάδα”

printezis 2

printezis 2

Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ρωσία, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην φάση των “4” του Ευρωμπάσκετ.

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την ήττα από την ομάδα του Αλεξέι Σβεντ, ενώ πρόσθεσε πως δεν ξέρει αν θα ξαναφορέσει την φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 32χρονου:

“Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση της Ρωσίας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καταφέραμε να περιορίσουμε σημαντικά τον Σβεντ στο α’ μέρος, τον κάναμε να μην είναι καλός. Ξέραμε ότι άμα ελέγχαμε τα ριμπάουντ και το τρανζίσιον, θα είχαμε εμείς τον πρώτο λόγο.

Η αλήθεια είναι πως μένει μια άσχημη γεύση στο τέλος, γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα. Είναι περηφάνια που βρεθήκαμε εδώ και παλέψαμε. Αν μου έλεγαν ότι θα ήμασταν στους “8”, θα το χαιρόμουν. Υπάρχουν φουρνιές που πάνε μέχρι το τέλος, άλλες που δεν είναι τόσο καλές, ατυχίες. Πρέπει όλοι, κι οι μέσα κι οι έξω να καταλαβαίνουν ότι είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε εδώ, εκπροσωπούμε τη χώρα μας, ας χάνουμε όπως χάσαμε σήμερα, αρκεί να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Είναι χαρά να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Δεν ξέρω αν θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία, μακάρι να τα καταφέρω να είμαι παρών. Με βάση το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα, δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να προσφέρω στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε κι οι ίδιοι, πρέπει να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της ξεκούρασης, αλλά και της βελτίωσης. Θα είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την Ευρωλίγκα και τους αγώνες.

Υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες, είναι πολλά τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, είναι μεγάλες οι απαιτήσεις και είτε είσαι πάνω από 30, είτε είσαι πιο νέος, θα πρέπει να προσέξεις το κορμί σου και το σώμα σου για να τα καταφέρεις. Έχουμε πάρει μετάλλια τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως είπα, άλλες φουρνιές τα καταφέρνουν και φτάνουν μέχρι το τέλος, άλλες όχι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…