Κεντρική Διεθνή “Δεν το σκέφτηκα στιγμή”

“Δεν το σκέφτηκα στιγμή”

KK Crvena zvezda KK Fenerbahce Foto Marko Todorovic610 copy

KK Crvena zvezda KK Fenerbahce Foto Marko Todorovic610 copyΟ Πέρο Άντιτς θα είναι κάτοικος Βελιγραδίου από τη νέα σεζόν, ενισχύοντας τη γραμμή των ψηλών του Ερυθρού Αστέρα. Ο 35χρονος άσος τόνισε πως, όταν προέκυψε η πρόταση των Σέρβων, δεν το σκέφτηκε στιγμή, καθότι βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρον το πλάνο της ομάδας.

“Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε αναζητούσαν την καλύτερη λύση για μένα. Είχα ένα εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά κι ένα δίλημμα. Να μείνω στην ομάδα και να απολαύσω το ακριβό συμβόλαιο, ή να παίζω και να είμαι χαρούμενος κάπου αλλού.

Όταν εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας, δεν σκέφτηκα δευτερόλεπτο την απόφαση. Θα μπορούσα να είχα ένα καλύτερο “deal” στην Ευρωλίγκα, πέντε φορές περισσότερα χρήματα στην Κίνα. Ήθελα, όμως, να παίξω για τον Ερυθρό Αστέρα. Είδα πως υπάρχει ένα πραγματικό πλάνο στην ομάδα.

Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια, αλλά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μια νεανική ομάδα, που έχει κι έμπειρους παίκτες. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, ώστε η χημεία να είναι η σωστή. Έχω εμπειρία και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είτε παίζω 10 λεπτά στο παρκέ, είτε είμαι στην άκρη του πάγκου.

Ο προπονητής είναι νέος κι έχουμε μιλήσει αρκετά. Είναι πολύ φιλόδοξος και ξέρει το άθλημα, κάτι που μπορείς να δεις αμέσως. Χρειαζόμαστε μόνο υπομονή. Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, με ένα σοβαρό σύστημα, με νέα παιδιά, με στρατηγική, για να παίρνει αποτελέσματα.

Κανείς δεν το πίστευε, αλλά αυτή το πίστεψαν. Γι’ αυτό η ομάδα χρειάζεται υπομονή κι από τότε που γνωρίζω τους φίλους του Αστέρα, γνωρίζω ότι θα μας υποστηρίζουν”, ανέφερε ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά την πίεση ενόψει της νέας σεζόν: “Όταν παίζεις κι ειδικά όταν αγωνίζεσαι για τον Ερυθρό Αστέρα, η πίεση είναι δεδομένη πάντα. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε “ups” και “downs” φέτος, γιατί υπάρχουν κι ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Ωστόσο, γνωρίζω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα δώσουμε την καρδιά μας στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…