Κεντρική Διεθνή “Δεν πάω στην Εθνική αν μου το πει η Μπάρτσα”

“Δεν πάω στην Εθνική αν μου το πει η Μπάρτσα”

kevin seraphin

Ο “πόλεμος” ανάμεσα σε FIBA κι Ευρωλίγκα συνεχίζεται ακάθεκτος, συμβιβαστική λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα και στη μέση όλης αυτής της “δίνης” βρίσκονται οι παίκτες. Τα περιβόητα “παράθυρα” της FIBA έχουν προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό και οι παίκτες οφείλουν να διαλέξουν “στρατόπεδα” και να κανονίσουν την πορεία τους. Ο Κέβιν Σεραφέν, πάντως, έδειξε πως είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, ο νέος σέντερ της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει την Εθνική Γαλλίας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, σε περίπτωση που η ομάδα το απαγορεύσει: “Αν η Μπαρτσελόνα μου πει να μην πάω, δεν θα μπω σε ένα αεροπλάνο και θα φύγω. Είμαι Γάλλος αλλά αυτή που θα αποφασίσει είναι μόνο η Μπαρτσελόνα“, τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Επίσης, ο Σεραφέν μίλησε και για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι θέλει να κυριαρχήσει στο παιχνίδι ενώ μίλησε και για τις διαφορές στην ταχύτητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε σχέση με το NBA. Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Μπασκόνια οφείλει να φοβάται την Μπάρτσα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ACB.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…