Κεντρική Basket League Άρης “Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θέλαμε”

“Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θέλαμε”

giannakis aris

giannakis aris

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε στη βελτιωμένη εικόνα που έδειξε ο Άρης στο ματς με την Μπουγιουκσεχίρ σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Τόφας, στάθηκε πάντως στην έλλειψη φρεσκάδας που είχε η ομάδα του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα να παίξουμε μέχρι το τέλος. Φορτώθηκαν και τα παιδιά με φάουλ, είχαμε μια δύσκολη κατάσταση… Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν πρέπει να χαρίζουμε κανένα καλάθι, κανέναν πόντο σε κανέναν. Σήμερα παρότι είχαμε καλές στιγμές στο μεγαλύτερο διάστημα, όταν βρεθήκαμε στην κούραση και στα φάουλ, αντιδράσαμε σπασμωδικά και με αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή την διαφορά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και θα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από δυνατά παιχνίδια”.

Για την απόδοση των “κιτρίνων” σε σχέση με το ματς απέναντι στην Τόφας: “Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πιο επιθετική αμυντική συμπεριφορά. Είχαμε καλές στιγμές σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού”.

Για το αν θέλει τον Άρη όπως εμφανίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ: “Αυτό είναι δεδομένο. Η ομάδα πρέπει να παίξει σε όλο το γήπεδο, πρέπει να πρεσάρει… Δείξαμε κάποια πράγματα σήμερα, αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε και τα φάουλ που φορτωθήκαμε δημιούργησαν λάθη συνεργασίας και όλα αυτά μαζί έκαναν την διαφορά για την Μπουγιουκσεχίρ”.

Για τον Χρηστίδη: “Δεν πρέπει να φοβάται την μπάλα. Η μπάλα δεν μπορεί να σου κάνει κακό, ακόμα κι αν σε χτυπάει στο κεφάλι. Είναι νεαρός αλλά κάθε μέρα βελτιώνεται και μαθαίνει και είναι ευχάριστο για όλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…