Κεντρική Elite League Δάφνη Δαφνίου – Εθνικός 61-77

Δάφνη Δαφνίου – Εθνικός 61-77

ethnikos

ethnikos

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του Εθνικού. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησε εκτός έδρας της Δάφνης Δαφνίους με 77-61, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα.

Η ενημέρωση του Εθνικού:
“Άκρως θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του Εθνικού με την Δάφνη Δαφνίου, αφού επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 61-77. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και ένα ακόμα έξτρα δεκάλεπτο με το σκορ να είναι 1-13 υπέρ του Εθνικού.

Πέραν της τελικής επικράτησης, η ομάδα μας έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας και φέτος σημαντικές επιθετικές αρετές αλλά και πολύ σημαντική βελτίωση στην αμυντική της λειτουργία.
Στα highlights του αγώνα ήταν τα πολλά καρφώματα των παικτών του Εθνικού, οι τάπες και οι αιφνιδιασμοί κάτι που δείχνει ότι και φέτος η ομάδα μας θα έχει ως κύρια δύναμη την ”αεροπορία” καθώς επίσης και την υψηλή ευστοχία στα σουτ τριών πόντων.
Κατάλοιπο της περσινής χρονιάς, η συνεχιζόμενη αστοχία στις βολές…

Στην αναμέτρηση χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες δείχνοντας έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Νίκου Περσίδη από αγκωνιά αντιπάλου στο πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …