Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χαρισματικός προπονητής ο Ίβκοβιτς”

“Χαρισματικός προπονητής ο Ίβκοβιτς”

sfairopoulos 1

sfairopoulos 1

Πρότυπο προπονητή χαρακτήρισε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε ακόμη ότι ο “σοφός” ήταν και είναι ένας χαρισματικός κόουτς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

“Πιστεύω ότι ο κόουτς Ίβκοβιτς ήταν και είναι ένας χαρισματικός προπονητής, που έχει αφήσει το στίγμα του σε ομάδες δούλεψε. Όλες είχαν το στίγμα του, το προπονητικό. Πάντα οι ομάδες του ήταν οργανωμένες και σκληρές στην άμυνα. Έπαιζαν μοντέρνο μπάσκετ ανά εποχή. Ήταν πάντα πρωτοπόρος, ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του στο παγκόσμιο προπονητικό στερέωμα. Έχει προσφέρει πολλά και στο μπάσκετ συνολικά και στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι τιμή και για εμένα ως προπονητής του Ολυμπιακού και για όλους μας που παίρνουμε μέρος στο τελευταίο παιχνίδι του μεγάλου κόουτς Ίβκοβιτς. Εύχομαι να είναι γερός και να συνεχίσει στο μπάσκετ γιατί έχει πολλά να δώσει.

Πάντα λέω ότι οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Ο Ίβκοβιτς είναι ένας δάσκαλος για τους παίκτες. Τους διδάσκει όχι μόνο μπάσκετ, αλλά και ήθος. Ήταν και είναι πρότυπο προπονητή. Στο πρόσωπό του δικαιώνονται όλοι οι προπονητές που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο μπάσκετ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι κλείνει την καριέρα του με ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα ήθελα να υπήρχε αυτό και για άλλους προπονητές και παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον αθλητισμό και το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …