Κεντρική Basket League Άρης Άρης – ΜΖΤ Σκοπίων 72-54

Άρης – ΜΖΤ Σκοπίων 72-54

aris mzt skopiwn

aris mzt skopiwn

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Άρης επικράτησε (74-52) της ΜΖΤ Σκοπιών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έπαιξε εξαιρετική άμυνα, ενώ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν πρώτος σκόρερ για τους “κίτρινους” με 18 πόντους. Από του ηττημένους, ο Μπέιλι ξεχώρισε με 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 44-34, 60-43, 72-54

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Βον 8(1), Φλιώνης 7(1), Τσαϊρέλης 3, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης 5, Μούρτος 5, Αθηναίου 18(3), Μοράντ 8, Βασιλόπουλος 8(2), Σαρικόπουλος 5, Γουίβερ 3.

ΜΖΤ Σκοπίων (Αλεξάνταρ Τοντόροφ): Γκαρσία 3, Στάγιτς 3, Μπέιλι 11, Στογιανόφσκι 5, Μίτεφ, Πένοφ 1, Μασλίνκο 2, Μάμουζιτς, Τραϊκόφσκι 16, Γιάνσεν 3, Λάλιτς 10.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.:”“Ήταν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Έγινε χωρίς κόσμο και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είχαμε κάποια διαστήματα, στα οποία είχαμε καλές αντιδράσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που φαινόταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Ελέγξαμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε συνεχείς αλλαγές για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες. Θα είναι μια κουραστική βδομάδα γιατί θα ακολουθήσουν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις στη Τουρκία. Πιστεύω ότι είναι αγώνες που μπορεί να μας βελτιώσουν γιατί θα παίξουμε κάτω από κούραση και μακριά από τη Θεσσαλονίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…