Κεντρική Ασίστ Shadow Αποθεώθηκε ο Γκάλης! (pic)

Αποθεώθηκε ο Γκάλης! (pic)

4224470

4224470Ο Νίκος Γκάλης επέστρεψε, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/09), στη Θεσσαλονίκη, όπου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς τιμήν του.

Ο “γκάνγκστερ“, στο χέρι του οποίου δέσποζε το δαχτυλίδι της ένταξής του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, έκανε την εμφάνισή του όντας ιδιαίτερα χαμογελαστός και συγκινημένος. Οι τιμητικές πλακέτες, τα λουλούδια κι οι σημαίες του Άρη συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό, με πρωταγωνιστή –ποιον άλλο;– τον “Nick the Greek“!

4224466

Υποστήριξε, δε, ότι: “Ήταν κι ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμουν. Απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ τόσο εγώ όσο κι η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική. Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του. Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη.

Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα. Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…