Κεντρική Eurobasket Αποθέωσε τον Ναβάρο ο Σκαριόλο

Αποθέωσε τον Ναβάρο ο Σκαριόλο

Σκαριόλο

scariolo

Η Εθνική Ισπανίας θα αγωνιστεί σήμερα στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ εναντίον της Ρωσίας (17:00), με στόχο το 6ο συνεχόμενο μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η σημερινή αναμέτρηση, όμως, αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς θα είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Χουαν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα των “φούριας ρόχας”. Ως αποτέλεσμα, ο κόουτς των Ισπανών, Σέρτζιο Σκαριόλο αποφάσισε να αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης τύπου στον θρυλικό αυτό παίκτη.

“Θέλω να εκφράσω τα συναισθήματά μου για το αντίο ενός καταπληκτικού παίκτη και ενός υπέροχου ανθρώπου και συνεργάτη. Με αυτόν έχω μοιραστεί πολλές όμορφες στιγμές αλλά και κάποιες που δεν ήταν τόσο καλές. Εκείνες τις φορές, όμως, μου έδειξε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας μεγάλος αθλητής”, τόνισε ο Σκαριόλο, σύμφωνα με την As.

Ωστόσο, βάσει των λεγομένων του ίδιου, ο Ναβάρο ούτε που θέλει να ακούει για αυτά τα πράγματα, απαιτώντας να στραφεί η συγκέντρωση στο σημερινό ματς, ώστε η Ισπανία να φύγει από το “Sinan Erdem” με το μετάλλιο στο στήθος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…