Κεντρική Διεθνή Αποθέωσε τον Αλόνσο

Αποθέωσε τον Αλόνσο

adam hanga barcelona

Ο Άνταμ Χάνγκα, μετά την τετραετή παρουσία του (2013-’17) στην Μπασκόνια, έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το καλοκαίρι. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ, μάλιστα, θα αντιμετωπίσει νωρίς-νωρίς την πρώην ομάδα του, καθότι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τους Βάσκους στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, ο Χάνγκα αποθέωσε τον νέο τεχνικό των Καταλανών, Σίτο Αλόνσο, τονίζοντας ότι: “Έχουμε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή, ωστόσο, θα τα δώσουμε όλα, για να κερδίζουμε. Όλοι είναι πρόθυμοι στην ομάδα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να επαναφέρουν την Μπαρτσελόνα ψηλά.

Με βοηθά να είμαι μαζί με τον Σίτο Αλόνσο. Το καλοκαίρι μιλήσαμε αρκετά και για μένα είναι σημαντικό, γιατί μαζί του έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου. Πρέπει να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε ηγετικό ρόλο στην επίθεση και με άφησε να παίξω σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Τώρα, θέλω να δώσω τα πάντα στην Μπαρτσελόνα“.

Αναφορικά με την πρεμιέρα στη Liga Endesa, ανέφερε ότι: “Σίγουρα είναι περίεργο το συναίσθημα να παίξω αντίπαλος της Μπασκόνια. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ισχυρή ομάδα, αλλά σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να νικάμε. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Έχω παίξει στην Μπασκόνια για τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα είμαι στην Μπαρτσελόνα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…