Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Έρλι επειδή είναι… vegan! (pics)

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Έρλι επειδή είναι… vegan! (pics)

cleanthony early

cleanthony early

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Κλιάντονι Έρλι αλλά οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από μόλις 8 ημέρες. Η “κίτρινη” ΚΑΕ άφησε να εννοηθεί ότι ο 26χρονος φόργουορντ πρόλαβε να υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα αυτές τις ημέρες, με τον ίδιο τον Έρλι να… διαφωτίζει περισσότερο το κοινό, κάνοντας ορισμένες αναρτήσεις στο Twitter.

Οι αναρτήσεις αυτές, οι οποίες έχουν διαγραφεί πλέον από το προφίλ του, δείχνουν τον Έρλι να μιλά με κάποιον παράγοντα της ΑΕΚ, με το θέμα του… φαγητού να βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο Έρλι είναι vegan αλλά οι διατροφικές του συνήθειες δεν συμβάδιζαν με τα τρόφιμα που του παρείχε η ομάδα.

Η διαφωνία αυτή κλιμακώθηκε, με τις δύο πλευρές να φθάνουν στο συμπέρασμα ότι η συνεργασία τους πρέπει να φθάσει στο τέλος της προτού καλά-καλά αρχίσει!

Αναλυτικά οι συνομιλίες ανάμεσα στον Έρλι και τον παράγοντα της ΑΕΚ

early

“Πάω να βρω φαγητό, δεν μπορώ να αγωνιστώ υπό αυτές τις συνθήκες και με το σώμα μου να είναι άδειο. Θα έχω επιστρέψει μέχρι τις 6:45“, ήταν τα πρώτα λόγια του Έρλι, ο οποίος κλήθηκε να… αναζητήσει την τροφή του στο Βέλγιο, εκεί όπου βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, ώστε να γεμίσει το στομάχι του. Υπόσχεται, μάλιστα, ότι θα επιστρέψει στην ώρα του, με σκοπό να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση.

early 1

Ο παράγοντας της ΑΕΚ θέλει να σιγουρευτεί ότι ο παίκτης θα λάβει μέρος στην προπόνηση, με τον Έρλι να του απαντά: “Εκτιμώ οτιδήποτε έχετε κάνει για μένα αλλά πρέπει να κάτσουμε κάτω και να μιλήσουμε για κάποια θέματα. Δεν ξέρω, νομίζω ότι νοιάζεστε μονάχα αν θα παίξω ή αν θα είμαι στην ώρα μου παρά για το πως νιώθει το σώμα μου. Δεν έχω φάει τίποτα, δεν έχω ενέργεια και φαίνεται σαν να μην νοιάζεστε“.

early 2

Ο παράγοντας της ΑΕΚ παραπονιέται ότι οι τοποθεσίες που του έστειλε ο Έρλι στο Google Maps παραείναι μακριά, ώστε να προλάβει να συμμετάσχει στην προπόνηση, με τον παίκτη να απαντά σε έντονο ύφος: “Αυτά είναι τα μόνα μέρη για vegans. Πώς θα φάω; Πώς θα κάνω προπόνηση δίχως φαγητό στο στομάχι μου και δίχως ενέργεια; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Τόσο εγώ, όσο και εσείς, θέλουμε να παίξω και να κάνω προπόνηση αλλά δεν μπορώ αν δεν τρέφομαι σωστά. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Νιώθω ότι δεν προσπαθείτε να δουλέψετε μαζί μου αλλά με διατάζετε να κάνω ό,τι θέλετε! Εγώ, όμως, δεν λειτουργώ έτσι. Νιώθω ότι δεν με σέβεστε“.

early 3

Έπειτα, οι δύο πλευρές διαφώνησαν σχετικά με το αν ο τρόπος που τρέφεται ο Έρλι τον βοηθά να έχει ενέργεια! Ο παράγοντας της ΑΕΚ του είπε χαρακτηριστικά: “Το πρόβλημα θα υπάρχει και όταν γυρίσουμε στην Αθήνα. Θα πρέπει να εμφανίζεσαι στην προπόνηση και να έχεις ενέργεια. Η διατροφή σου, όμως, δεν σε βοηθάει“.

Η απάντηση του Έρλι ήταν αφοπλιστική: “Σήμερα στο πρωινό υπήρχαν 4 σαλάτες και οι 3 είχαν φέτα. Δεν μπορώ να το φάω αυτό. Η διατροφή μου δεν με βοηθάει στην ενέργεια; Τι πράγμα; Σε αυτό ακριβώς βοηθάει! Από τότε που ξεκίνησα να τρώω έτσι έχω πολύ ενέργεια και νιώθω υπέροχα. Κάνω αυτό το πράγμα εδώ και 3 μήνες, πώς μπορείτε να το λέτε αυτό;”

early 4

Ο έντονος διάλογος ολοκληρώθηκε με τα εξής λόγια από τον Έρλι: “Σας λέω ότι δεν νιώθω καλά με το να μην τρώω. Και εσείς μου απαντάτε με το τι ώρα πρέπει να είμαι στην προπόνηση και ότι οι τοποθεσίες για το φαγητό μου είναι πολύ μακριά; Μάλλον πλάκα μου κάνετε. Νομίζετε ότι είμαι μικρό παιδί. Έχω χάσει 3 κιλά από τότε που ήρθα εδώ. Δεν πρόκειται να κάνω προπόνηση μέχρι να το λύσουμε αυτό και μέχρι να ακουστεί η φωνή μου! Αν νομίζετε ότι προσπαθώ να δημιουργήσω πρόβλημα και ότι προσπαθώ να σας κάνω να φανείτε κακοί, διώξτε με και θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Μπορεί να μην ταιριάζουμε ο ένας στον άλλον, συμβαίνουν αυτά. Δεν θέλω να έχω κόντρα με εσάς ή με την ομάδα. Δεν θέλω τέτοια προβλήματα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…