Κεντρική Γ' Εθνική Από τον Προμηθέα στον Έσπερο!

Από τον Προμηθέα στον Έσπερο!

vyrlas

Τη φανέλα του Έσπερου ΑΟΠΑ θα φοράει για τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Βύρλας. Ο νεαρός σέντερ παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Γ’ Εθνικής από τον Προμηθέα, μιας και δεν χωρούσε στα πλάνα του Μάκη Γιατρά. Ο Βύρλας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στον Έσπερο και να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα χρονιά στον Προμηθέα.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την παραχώρηση του Παναγιώτη Βύρλα με δανεισμό για ένα χρόνο στον Έσπερο Α.Ο. Π.Α. Ο νεαρός -διεθνής με τους Εφήβους- αθλητής θα ενισχύσει την ομάδα του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α, στα πλαίσια των εξαιρετικών σχέσεων των δύο συλλόγων τα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε, τόσο στον Παναγιώτη, όσο και στην ομάδα του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α., καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο”.

Η ανακοίνωση του Έσπερου:

“Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Βύρλας θα ενισχύσει την ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ (1ος Όμιλος Νότου). Έπειτα από συμφωνία με την ΚΑΕ Προμηθέας και στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, συμφωνήθηκε η παραχώρηση του διεθνή με την Εθνική ομάδα των Εφήβων σέντερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει, πλέον, μια από τις «κολώνες» του Έσπερου ΑΟΠΑ μέσα στη ρακέτα”.

“Ο Παναγιώτης Βύρλας είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1999 (με καταγωγή από τη Δήμαινα Αργολίδας), έχει ύψος 2,06μ. και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του στην ΚΑΕ Προμηθέας.

“Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε Α2 και Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Προμηθέα 2014, θυγατρική ομάδα του Προμηθέα, συμμετέχοντας, παράλληλα, στο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους». Με τους «Προμηθείς» κατέλαβε την 4η θέση σε δυο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και την 6η θέση σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων”.

“Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης, τόσο με τους Παίδες το 2015, όσο και με τους Εφήβους το 2017. Την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καταλαμβάνοντας την 3η θέση με τον Προμηθέα 2014. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Α.Ο. Κορωνίς Λυγουρίου, με τις εμφανίσεις του εκεί να του δίνουν από την πρώτη κιόλας στιγμή την κλήση στην Εθνική Παμπαίδων“.

“Ο Έσπερος ΑΟΠΑ καλωσορίζει τον Παναγιώτη Βύρλα στην «οικογένειά» του, του εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες, ενώ ευχαριστεί, ταυτόχρονα, και την ΚΑΕ Προμηθέας για την ανταπόκριση και την συνεργασία στην παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενός χρόνου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…