Κεντρική NBA Απάντησαν στον Τραμπ οι Γουόριορς!
NBA

Απάντησαν στον Τραμπ οι Γουόριορς!

golden state warriors

golden state warriors

Η πρόσκληση του Λευκού Οίκου προς τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς -με αφορμή την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος- ακυρώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φάνηκε ότι δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα από τα σχόλια του Στεφ Κάρι περί μη επιθυμίας του να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, με τα γεγονότα αυτά να έχουν σημάνει έναν μίνι-“πόλεμο” ανάμεσα στους NBAers και τον Τραμπ.

Ο οργανισμός των Γουόριορς δεν έκατσε, φυσικά, με σταυρωμένα τα χέρια, εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση, η οποία σχετίζεται με τη μη επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο. Εντός αυτής, οι ιθύνοντες της ομάδας δηλώνουν “απογοητευμένοι” από την εξέλιξη των πραγμάτων, σέβονται την απόφαση του Προέδρου ενώ φροντίζουν να τονίσουν ότι υπερασπίζονται απόλυτα τη γνώμη των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Αν και είχαμε την πρόθεση να συναντηθούμε με την πρώτη ευκαιρία που θα βρισκόταν σήμερα το πρωί, ώστε να συζητήσουμε την πιθανή επίσκεψή μας στον Λευκό Οίκο, αποδεχόμαστε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος, Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν είμαστε καλεσμένοι”.

“Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο αμερικανικό από τους πολίτες που έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εκείνους”.

“Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μας δόθηκε η ευκαιρία στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας, να έχουμε έναν ανοιχτό διάλογο σχετικά με θέματα που αφορούν την κοινωνία και εμείς θεωρούμε σημαντικά”.

“Αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε το ταξίδι μας στην Πρωτεύουσα της χώρας τον Φεβρουάριο ως μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την ισότητα και την πολυπολιτισμικότητα, αξίες που έχουμε ως οργανισμός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…