Κεντρική NBA Ανταλλάζουν το πικ των Νετς οι Καβαλίερς!
NBA

Ανταλλάζουν το πικ των Νετς οι Καβαλίερς!

dan gilbert

dan gilbert

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς “ξεγύμνωσαν” τους Μπόστον Σέλτικς στην πρόσφατη ανταλλαγή των δύο ομάδων, αποκτώντας τους Αϊζέια Τόμας, Τζέι Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς, ένα ντραφτ πικ δευτέρου γύρου για το 2020 αλλά και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Κάιρι Έρβινγκ. Το πικ των Νετς αποδείχθηκε ότι ήταν η κίνηση-ματ της ομάδας του Οχάιο αλλά αποδεικνύεται ότι οι ιθύνοντες των Καβς σκέφτονται σοβαρά να το ανταλλάξουν, προκειμένου να αποκτήσουν κάποιον παίκτη εγνωσμένης αξίας!

“Ως ιδιοκτήτες του ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Νετς, το οποίο μπορεί να είναι στα 5 πρώτα, το Κλίβελαντ έχει ήδη δεχθεί πολλές προτάσεις σχετικά με μια ενδεχόμενη ανταλλαγή. Αναμένεται να είναι κομμάτι μιας μεγάλης ανταλλαγής για τους Καβς, η οποία θα γίνει αργότερα μες στη χρονιά ή τον επόμενο Ιούνιο”, αναφέρει το ρεπορτάζ του Τζόι Βάρντον από το cleveland.com, με τη στρατηγική αυτή να μοιάζει έξυπνη από πλευράς Κλίβελαντ.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θεωρείται δεδομένο ότι ο “βασιλιάς” θα τεστάρει την ελεύθερη αγορά. Κάπως έτσι, το Κλίβελαντ χρειάζεται έναν παίκτη που θα βελτιώσει άμεσα το ρόστερ κι όχι ένα νεαρό και υποσχόμενο ταλέντο. Οι Καβς βρίσκονται σε “win-now mode” και οφείλουν να αναβαθμίσουν άμεσα το ρόστερ, ώστε να πείσουν τον απόλυτο ηγέτη τους να μείνει στην ομάδα αλλά και να σταθούν ανταγωνιστικοί, όσον αφορά τη “μάχη” του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…