Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ανανέωσαν εφτά στον Ηλυσιακό

Ανανέωσαν εφτά στον Ηλυσιακό

ilisiakoss

ilisiakoss

Ο Ηλυσιακός δεν κοιτά μόνο τη μεταγραφική του ενίσχυση, αλλά και τις ανανεώσεις με παίκτες που πρόσφεραν πολλά την περσινή χρόνια. Η ομάδα των Ιλισίων ανανέωσε τα συμβόλαια επτά παικτών.

Πρόκειται για τους Λευτέρη Βαρσάμο, Ηλία Σουρβατζή Βασίλη Ζευκιλή και Αντώνη Αντωνόπουλο, Δημήτρη Τσούπρο, Νικόλαο Τρίχα και Θοδωρή Τσιαμπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά την περσινή επιτυχία, όπου η ομάδα μας παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα και στα περισσότερα παιχνίδια όμορφο μπάσκετ, ήταν λογικό να παραμείνουν στην ομάδα αρκετοί αθλητές. Η θέληση του κόουτς, Θανάση Θωμόπουλου, υλοποιήθηκε στον μέγιστο βαθμό, καθώς η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο ίδιος, κατάφεραν να ανανεώσουν και τους επτά παίκτες που ήθελαν, ως βασικό κορμό για φέτος.

Ξεκινάμε με τους αρχηγούς της ομάδας, Λευτέρη Βαρσάμο (33, 1.90, PM) και Ηλία Σουρβατζή (31, 1.92, SG), συνεχίζουμε με τους εκπληκτικούς την περσινή χρονιά, Βασίλη Ζευκιλή (33, 2.04, PF/C) και Αντώνη Αντωνόπουλο (28, 1.94, SF), και κλείνουμε με το μέλλον της ομάδας, Δημήτρη Τσούπρο (21, 2.00, PF/C), Νικόλαο Τρίχα (19, 1.93, G) και Θοδωρή Τσιαμπά (18, 1.85, PM).

Επίσης, προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι έφηβοι μας, Χρήστος Κουρκουτσάκης (18, 1.80, PM), Μαρίνος Φουστέρης (18, 1.98, C) και Χρηστος Αγγελόπουλος (19, 1.92, F )”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…