Κεντρική Elite League Ανακοίνωσε Ντιφαντή!

Ανακοίνωσε Ντιφαντή!

ntifantis diagoras

ntifantis diagoras

Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης του Δούκα είναι κι επίσημα ο Κωνσταντίνος Ντιφαντής. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του eBasket.gr.

Ο Ντιφαντής, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, θα ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας του Γιάννη Γιαννόπουλου, η οποία στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:
“Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Ντιφαντή.

Ο 35χρονος σέντερ με θητεία σε Διαγόρα Δρυοπιδέων, Πανερυθραϊκό, Μανδραϊκό και Φιλαθλητικό αποτελεί ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-2018.

ΝΤΙΦΑΝΤΗΣ: “ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ”

Ο “γίγαντας” του Δούκα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Αμαρουσίου και στις δηλώσεις του επεσήμανε:

“Νιώθω χαρούμενος που ανήκω σε ένα από τα πλέον οργανωμένα και υγιή σωματείαστην δεύτερη πιο απαιτητική κατηγορία καλαθοσφαίρισης όπως είναι το πρωτάθλημα της Α2. Είναι μια πρόκληση και ευθύνη για μένα, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα. Καθώς η μπασκετική “οικογένεια” του ΑΣΕΔ στελεχώνεται και δυναμώνει, αποδεικνύει ότι και φέτος θα είναι ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Για τη νέα χρονιά, εύχομαι υγεία και καλό πρωτάθλημα…”

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Ντιφαντή στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…