Κεντρική Διεθνή “Ακόμα περιμένω να πληρωθώ!”

“Ακόμα περιμένω να πληρωθώ!”

charles thomas

charles thomas

Στην Ιταλία βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Τσαρλς Τόμας, έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της Καντού. Ο Τόμας αποτελεί έναν γυρολόγο των ευρωπαϊκών γηπέδων, ερχόμενος στην ιταλική ομάδα με σκοπό να αγωνίζεται ως βασικό 4άρι. Υπάρχουν, όμως, υπέρμετρα προβλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας ανέφερε πρόσφατα ότι οι συνθήκες στην ομάδα είναι άθλιες, καθώς οι ιθύνοντες αυτής δεν έχουν ανταποκριθεί στις υποσχέσεις τους, με το οικονομικό κομμάτι να παίζει σπουδαίο ρόλο. Αυτή τη φορά, όμως, ο 31χρονος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τόμας σύμφωνα με το sportando: “Οι τελευταίες εβδομάδες εδώ στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολες. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα ξενοδοχείο, στο οποίο μένω εδώ και 4 εβδομάδες. Δεν έχω τίποτα δικό μου εδώ. Μένω 30 λεπτά έξω από την πόλη. Όταν έφθασα εδώ, μου είπαν ότι θα έχω δικό μου διαμέρισμα, αμάξι και ιατρική περίθαλψη. Μετά από εβδομάδες, όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει“.

Ο Τόμας συνέχισε τον “ποταμό” αποκαλύψεων λέγοντας: “Συναντήθηκα με την ομάδα και μου είπαν να περιμένω 2-3 ημέρες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Πλέον, όμως, έχουν περάσει εβδομάδες και ακόμα δεν έχω πληρωθεί. Δεν κράτησαν τον λόγο τους“.

Τέλος, ο Τόμας στράφηκε και κατά της FIBA ενώ αναφέρθηκε με ακόμη πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς στην ομάδα: “Δεν ζητάω κάτι ιδιαίτερο, μονάχα τα δεδομένα που υπάρχουν στο συμβόλαιό μου. Κατηγορώ τη FIBA για αυτό, διότι δεν έκαναν ποτέ τίποτα ώστε να επιδιορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες δεν ενδιαφέρονται για σένα, θέλουν απλά να παίζεις και να το βουλώνεις, ό,τι κι αν συμβαίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…