Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου

Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου

aggelopouloi giannakopoulos 1

aggelopouloi giannakopoulos 1Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως κατέθεσε αγωγή σε βάρος του “ισχυρού άνδρα” του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για “δυσφήμιση που υπέστη λόγω πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος“. Το τελευταίο προβλήθηκε δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τέταρτου τελικού.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας “LAB14 DIGITAL MARKETING CREW”, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος, που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος.

Αυτό συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

“Όλη η Ελλάδα είδε πώς αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ.”

Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…