Κεντρική NBA Ζητούν “αποζημίωση” από τους Σέλτικς οι Καβς!

Ζητούν “αποζημίωση” από τους Σέλτικς οι Καβς!

isaiah thomas kyrie irving

isaiah thomas kyrie irving

Η δυσαρέσκεια των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι εμφανής μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του νεοφερμένου, Αϊζέια Τόμας, καθώς, ο βραχύσωμος σταρ χρειάζεται αρκετό δρόμο ακόμη ώστε να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο ισχίο. Βάσει των γεγονότων αυτών, οι Καβς δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, ζητώντας “αποζημίωση” από τους Μπόστον Σέλτικς, διότι θεωρούν ότι οι υπεύθυνοι των “κελτών” τους παραπλάνησαν, όσον αφορά την ετοιμότητα του παίκτη!

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Κλίβελαντ αναμένεται να ζητήσουν ακόμη ένα ντραφτ πικ από τους Σέλτικς προτού οριστικοποιήσουν την ανταλλαγή. Υπενθυμίζεται ότι οι Σέλτικς απέκτησαν τον Κάιρι Έρβινγκ, στέλνοντας στο Κλίβελαντ τον Τόμας, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς αλλά και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς για το 2018. Σε περίπτωση που δεν γίνουν τροποποιήσεις στην αρχική μορφή της ανταλλαγής, το Κλίβελαντ ενδέχεται να την ακυρώσει οριστικά, κάτι που θα προκαλέσει τριγμούς σε αμφότερες τις ομάδες.

Από τη μία, ο Έρβινγκ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει με τίποτα να αγωνιστεί εκ νέου στο πλάι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ, εκφράζοντας, μάλιστα, τον ενθουσιασμό του για την ένταξή του στο ρόστερ της Βοστόνης. Από την άλλη, ο Τόμας φαίνεται πως έχει διαταραχθεί συναισθηματικά μετά την αναπάντεχη αυτή συμφωνία, κάτι που καθιστά δύσκολη την επανένταξή του στους Σέλτικς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμπεριληφθεί ακόμη ένα ντραφτ πικ στην ανταλλαγή, ώστε αυτή να οριστικοποιηθεί. Οι Σέλτικς μπορούν να προσφέρουν ένα από τα δικά τους πικ ή μελλοντικές επιλογές των Λος Άντζελες Λέικερς (2018), των Λος Άντζελες Κλίπερς (2019), ή των Μέμφις Γκρίζλις (2019). Οι Καβς, πάντως, είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και για τον “εκρηκτικό” ρούκι, Τζέισον Τέιτουμ, οπότε δεν αποκλείεται να ζητήσουν και αυτόν ως “αποζημίωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…