Κεντρική Γυναίκες Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πρωτέας

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πρωτέας

proteas voulas gynaikes

proteas voulas gynaikes

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας. Οι παίκτριες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με το τεχνικό τιμ και στη συνέχεια προπονήθηκαν. Απούσες ήταν οι ξένες της ομάδας, οι οποίες θα ενσωματωθούν στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Σαββάτη:

panagiotis savatis proteas voulas

“Ξεκινάμε προετοιμασία σήμερα σιγά σιγά προοδευτικά να βάλουμε τη δουλειά μας στο ομαδικό επίπεδο και στο προσωπικό. Θα χτίσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Θα βάλουμε και κάποια πράγματα με τον Κώστα τον Ντάκουλα στο αθλητικό κομμάτι, στην ενδυνάμωση και σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση και θα κάνουμε και την πρέπουσα δουλειά εδώ στο γήπεδο. Η ομάδα θα στηριχτεί στην νεανικότητα της, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στοιχεία στην άμυνα και να πάμε σε ένα γρήγορο και απλό τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση.

Στο κύπελλο θα αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό που ξέρουμε τι θέματα αντιμετωπίζει αλλά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ο αγώνας είναι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να μπούμε δυνατά και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…