Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

olumpiakos proetoimasia

olumpiakos proetoimasia

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Ρέντη. Απουσίαζαν οι διεθνείς, ενώ το “παρών” έδωσαν και μερικά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκαν οι παλιοί, Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Τολιόπουλος, αλλά και ο νέοι, Τζαμέλ ΜακΛίν, Χόλις Τόμπσον και Μπράιν Ρόμπερτς. Παράλληλα, το “παρών” έδωσαν και πέντε παίκτες από το Εφηβικό τμήμα, στο οποίο έχει πέσει μεγάλος βάρος από τους “ερυθρόλευκους”.

Πρόκειται για τους Αρσενόπουλο, Τσουμάνη, Ποκουσέφσκι, Ρουμελιώτη και Μπαλλή. Ακόμη, λόγω της απουσίας των διεθνών, ο Βαγγέλης Σακελαρίου θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Από την “πρώτη” του Ολυμπιακού απουσίαζαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Μπόγρης, Κιμ Τιγί και Γιάνις Στρέλνιεκς, αφού προετοιμάζονται με τις Εθνικές τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, αφού η χρονιά που ακολουθεί είναι δύσκολη και χρειάζονται μεγάλες αντοχές από τους παίκτες, ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των αγώνων.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών:

Φωτογραφία του χρήστη Olympiacos B.C.

Φωτογραφία του χρήστη Olympiacos B.C.

Φωτογραφία του χρήστη Olympiacos B.C.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…