Κεντρική Β' Εθνική Ξεκινάει η προετοιμασία του Κορωπίου

Ξεκινάει η προετοιμασία του Κορωπίου

korwpi

korwpi

Την Πέμπτη (24/8) ξεκινούν τα “βάσανα” για το Κορωπί. Προπονητής γι ακόμη μία χρονιά θα είναι ο Σάββας Κατσούνης και στόχος του είναι το Κορωπί να πραγματοποιήσει μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ξεκίνημα στις 24/8/17 για την Ανδρική Ομάδα Basket του ΓΣ Κορωπίου.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας Basket του ΓΣ Κορωπίου (Πέμπτη 19.00 – στο Κλειστο Γηπεδο Γ.Παπασιδέρης ) και ο προπονητής της ομάδας Σάββας Κατσούνης εμφανίστηκε με συγκρατημένη αισιοδοξία στις δηλώσεις που έκανε στο site της ομάδας”.

Οι δηλώσεις του κ. Κατσούνη:

Το δυσκολότερο κομμάτι της χρονιάς ξεκινάει σε λίγες μέρες και αυτό που θέλω να ευχηθώ πρώτα απ΄ όλα είναι υγεία. Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά έρχονται στην ομάδα μας ,όπως και ότι συμβάλλαμε κυρίως με την περσινή μας πορεία πολλά παιδιά να μεταγραφούν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Σ´αυτό το σημείο να τονίσω ότι δεν θα θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο στην εξέλιξη των παιδιών και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που προχωρήσαμε σε ριζική ανανέωση της ομάδας με τις φιλοδοξίες μας να είναι αρκετά υψηλές.

Το φετινό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής φαντάζει δυσκολότερο από κάθε άλλη χρονιά και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ στο κοινό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…