Κεντρική Γ' Εθνική Ξεκινά ο Φίλιππος Βέροιας

Ξεκινά ο Φίλιππος Βέροιας

filippos veroias

filippos veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στον πρώτο όμιλο του Βορρά στη Γ’ Εθνική, στις 30 Αυγούστου (14:30). Ο Δημήτρης Γκίμας θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες. Το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου, θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση:

“Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-18, που θα βρει την ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής του Βορρά. Καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Βάλλιος Βασίλης, Κοθράς Ευθύμης, Καβαργύρης Φώτης, Παραπούρας Φαίδων, Καντάρκος Ρίζος, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Κανελλίδης Νίνο, Τόκας Αλέξανδρος, Μόρας Ηλίας, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Ποταμόπουλος Κυριάκος.

Οι καλαθοσφαιριστές θα περάσουν ανά group από τις καθιερωμένες καρδιολογικές, παθολογικές και εργομετρικές εξετάσεις τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη, 29 Αυγούστου και θα συγκεντρωθούν στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 14:30, για να ξεκινήσουν τη σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητικού team των Γκίμα Δημητρίου, Μπλατσιώτη Χρήστου και Λευκόπουλου Μανώλη. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα μοιραστεί ο απαραίτητος ιματισμός. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και τους φίλους της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…